Skip to main content

ACTIVITATS


Descobreix un món d'emocions al Ripollès amb una gran varietat d'activitats per a tots els gustos. Si busques adrenalina i emoció, no pots perdre't la via ferrada Ribes de Freser, una experiència d'escalada única envoltada d'un paisatge impressionant. Desafia els teus límits i gaudeix d'unes vistes espectaculars.

Per als amants de l'aventura aèria, el circuit de tirolines et portarà a través dels arbres i desafiarà la teva destresa i equilibri. Vola pel cel i experimenta una sensació de llibertat total mentre recorres les tirolines amb velocitat i diversió.

Si prefereixes una experiència més relaxant, visita Molló Parc, un espai natural que alberga una gran varietat d'animals i flora autòctona. Podràs aprendre sobre la biodiversitat local i gaudir d'un dia en família envoltat de la natura.

I si necessites un moment de tranquil·litat i benestar, no deixis de visitar la zona de spa amb tractaments i circuits. Deixa't mimar i relaxa't en aquest ambient pacífic mentre gaudeixes de tractaments terapèutics i circuits d'aigua que et renovaran i revitalitzaran.