Skip to main content

NATURA


Si ets amant del ciclisme de muntanya, el Ripollès és el paradís per a tu. Els seus senders i camins serpentejants us portaran a través d'exuberants boscos i bells paisatges muntanyosos. Podràs explorar rutes emocionants i sentir l'adrenalina mentre et submergeixes a la natura en estat pur.

Un altre lloc imprescindible per visitar és la Vall de Núria, una vall de somni envoltada de majestuoses muntanyes. Aquí trobareu un santuari natural on podreu gaudir d'activitats com senderisme, passejades amb telefèric i observació d'aus. Submergeix-te en la tranquil·litat d'aquest entorn i meravella't amb la bellesa escènica que t'envolta.

Si busques una experiència més interactiva, el Parc Animals i Aventures us espera. Podreu observar de prop una varietat d'espècies animals i aprendre sobre el seu hàbitat natural. A més, podràs desafiar els teus límits amb emocionants activitats d'aventura, com ara ponts penjants i tirolines. Una experiència perfecta per a tota la família!

Els amants del senderisme trobaran al Ripollès un veritable paradís. Amb una xarxa extensa de senders ben senyalitzats, podràs explorar la diversitat de la flora i fauna local mentre t'endinses a valls i muntanyes. Des de passejades suaus fins a rutes més exigents, hi ha opcions per a tots els nivells i gustos.

I no podem oblidar de mencionar el Parc Natural del Ter i Freser, un espai protegit de gran valor ecològic. Aquí trobareu rius cristal·lins, cascades impressionants i una gran varietat d'espècies animals i vegetals. Submergeix-te en aquest oasi de tranquil·litat i deixa't sorprendre per la seva bellesa natural.